Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

In gesprek over de ‘Sociale Koers’

05 februari 2019

Gemeente Houten actualiseert in 2019 het beleid voor zorg en welzijn, jeugd en onderwijs, gezondheid, werk en inkomen. Deze voorstellen worden gebundeld in de zogenaamde Sociale Koers.

De Sociale Koers is er voor alle inwoners van Houten. Om plannen te maken en uit te voeren die passen bij wat u belangrijk vindt, is het goed om te weten wat er leeft in Houten. Daarom gaan wij deze weken de straat op om met inwoners in gesprek te gaan. Ook met u?

Straatgesprekken

Wij krijgen graag een indruk van wat er leeft in uw buurt, qua werk of op school en wat daarbij voor u belangrijk is. In de week van 7 februari tot 12 februari komt u ons op verschillende plaatsen in Houten tegen, voor een kort gesprek over wat u zelf meemaakt of wat u ziet in uw omgeving, wat u goed vindt gaan en wat u vindt dat anders of beter kan.

U kunt ons tegenkomen op de volgende plekken en tijden:

  • Donderdag 7 februari, tussen 7.30 en 11.30, bij de koffiekar in de stationsfietsenstalling in Houten centrum, in de hal van het gemeentehuis en op de markt op Het Rond.
  • Maandag 11 februari, tussen 13.30 – 21.30 uur, bij cultuurhuis Schoneveld en bij sportaccomodaties
  • Dinsdag 12 februari, tussen 13.30 – 17.30 uur, in De Wiese in Schalkwijk en bij de Lidl, Houten centrum

Dialoogtafels

Met de resultaten van de eerdere plannen en met de eerste indruk uit de straatgesprekken kiezen we thema’s voor uitgebreidere gesprekken met inwoners en andere deskundigen. Met de ervaringen en ideeën die uit die gesprekken komen kunnen we de Sociale Koers voor de periode 2020-2023 vormgeven.

Print Icoon printen