Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Scholenmarkt 2019

09 januari 2019

scholenmarkt

Voortgezet onderwijs presenteert zich aan leerlingen groep 8.

In het Wellantcollege aan de Randhoeve is op donderdag 17 januari 2019 de jaarlijkse Scholenmarkt. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen Houtense leerlingen uit groep 8 én hun ouders kennismaken met het voortgezet onderwijs uit de regio. Voor veel aankomende brugklassers is de Scholenmarkt de eerste kennismaking met het voortgezet onderwijs. Leerlingen uit groep 8 hebben via hun eigen school een uitnodiging ontvangen.

Houtense scholen met een stand op de markt zijn College de Heemlanden, het Wellantcollege en  Houtens. Er zijn ook scholen en/of scholengemeenschappen voor vmbo, havo en/of vwo uit onder meer Culemborg, Nieuwegein en Utrecht. De Scholenmarkt voorziet in een duidelijke behoefte: veel bezoekers van voorgaande edities spraken hun waardering uit voor de markt.

Pieken

De gemeente wil al te grote pieken in het aantal bezoekers voorkomen. Daarom zijn leerlingen van basisscholen ten westen van de spoorlijn in Houten tussen 19.00 en 20.00 uur uitgenodigd. Wie ten oosten van het spoor naar school gaat, is welkom van 20.00-21.00 uur. De parkeerruimte is beperkt, dus kom zoveel mogelijk op de fiets.

Print Icoon printen