Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Kerstboodschap en kerstconcert 2020

18 december 2020

Kerstman bij kerstboom

Vanwege corona was dit jaar voor ons allemaal anders dan andere jaren. We hopen dat u desondanks mooie dagen tegemoet gaat. En gezond blijft, ook in het nieuwe jaar het allerbelangrijkste. We wensen u namens de gemeente Houten fijne kerstdagen en een gelukkig 2021!

Aan de film hebben (naast de burgemeester en wethouders) de volgende personen meegewerkt: Hans van Well, Vivian Broex, Richard Roest, Martine Roza-Molenschot, Manon Poort, Arjen Berendse, Jochem Overeem en Stef van Reenen. Basisschool Het Mozaïek en Basketbalvereniging Woodpeckers. Allemaal hartelijk bedankt!

Geniet van het kerstconcert van Bigband Houten

Als kerstcadeau in deze moeilijke tijd willen we u iets leuks aanbieden. Bigband Houten heeft in Theater Aan de Slinger met medewerking van Omroep Houten een fantastisch kerstconcert opgenomen met de mooiste kerstclassics. We hopen dat u ervan zult genieten!

Kerstboodschap Burgemeester Gilbert Isabella

Beste inwoners van Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en ’t Goy. En daarmee bedoel ik ook echt álle inwoners.

We hebben een bijzonder jaar achter de rug. 2020 zal in de geschiedenisboeken komen te staan als het jaar waarin we last kregen van het coronavirus. En ik weet uit persoonlijke ervaring dat een aantal van u daar ook persoonlijk leed aan heeft overgehouden. Doordat u dierbaren bent verloren, doordat u ziek bent geweest. Of in andere opzichten. 

De feestdagen staan voor de deur. En dat betekent vaak veel gezelligheid. Familie, en gewoon pakjes uitpakken of wat dan ook. Doet u dat vooral, en doet u dat vooral in huiselijke kring. Houd het klein dit jaar.

We weten, het is een bijzonder jaar, maar we kijken met veel vertrouwen uit naar het nieuwe jaar. En ik hoop dat het nieuwe jaar ons heel veel goeds zal brengen… ú heel veel goeds zal brengen! En ervoor zal zorgen dat we volgend jaar weer in alle vreugde, in vrijheid zonder beperkingen de feestdagen kunnen vieren. 

Ik wens u een bijzonder mooi, gelukkig en vrolijk kerstfeest toe. En natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Print Icoon printen