Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ontwikkeling De Grote Geer en De Kleine Geer

04 februari 2020

CZP Investment B.V. transformeert De Grote Geer en De Kleine Geer met aangrenzend parkeerterrein naar een woongebied. De monumentale gebouwen liggen aan de Snoeksloot in woonwijk De Geer.

De kleinschalige nieuwbouwontwikkeling komt op het naastgelegen parkeerterrein en achter De Kleine Geer. Hierbij wordt rekening gehouden met de bestaande omgeving en in het bijzonder de samenhang met de twee monumentale gebouwen. Deze monumenten met historische waarde worden in de ontwikkeling volledig gerenoveerd en omgebouwd tot woningen.

In verband met deze herontwikkeling en de realisatie van nieuwbouwwoningen is deze locatie inclusief het parkeerterrein vanaf 3 februari afgesloten met bouwhekken.

De aannemer start met voorbereidende (grond)werkzaamheden en het (ver)leggen van nutsleidingen voor de nieuwbouw. De (ver)bouw van De Kleine Geer, De Grote Geer en de nieuwbouw start dit voorjaar, zodra alle vergunningen afgegeven zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar CZP Investments B.V., contactpersoon Koen K├╝hne, tel. (030) 2740143. U kunt verdere ontwikkelingen bovendien volgen via www.houten.nl/snoeksloot of via de projectwebsite www.wonenindegeer.nl.

Print Icoon printen