Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Krachtig Plus Houten brengt jonge pensionado's samen

08 januari 2020

Bijeenkomst 27 januari 17.00 uur

logo Krachtig Plus Houten

Ben je 63+? Woon je in Houten-Noordwest*? Zin om iets nieuws te doen en anderen te ontmoeten? Kom dan naar de startbijeenkomst van KRACHTIG PLUS HOUTEN op 27 januari in het gemeentehuis.

KRACHTIG PLUS HOUTEN is voor jonge gepensioneerden en richt zich op ontmoeting, uitwisseling en kennis delen. Hier kan je je netwerk in je eigen wijk opbouwen en versterken: samen activiteiten organiseren, jouw ervaring aanbieden of meedoen met wat anderen gaan doen.

KRACHTIG PLUS HOUTEN komt voort uit de motiemarkt die vorig jaar werd georganiseerd voor inwonersinitiatieven. Eind november was de eerste startbijeenkomst. Het aantal aanmeldingen was toen zo groot dat de initiatiefnemers hebben besloten om een tweede startbijeenkomst te organiseren. Deze is op maandag 27 januari van 17.00 uur tot 20.00 uur. Voor een drankje en een broodje wordt gezorgd.

Meld je aan
Meer informatie en aanmelden kan via de website www.krachtigplushouten.nl Meld je aan vóór 20 januari. Er is plaats voor 60 deelnemers. Zet in je aanmelding je naam, adres en mailadres. Kan je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd? Meld je dan aan als belangstellende.

*Houten-Noordwest: Oude Dorp, Oorden, Hoven, Gaarden, Hoeven, Erven, Poorten, Slagen, Borchen, Campen, Rondweg Noord-West.

Print Icoon printen