Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Fysieke expositie en inloopavonden Ruimtelijke Koers

27 mei 2020

Gemeentehuis

logo ruimtelijke koers

Zienswijzen indienen kan nog tot en met 18 juni

Belangstellenden kunnen van 8 juni tot en met in elk geval 30 juni een fysieke expositie over het Ontwerp Ruimtelijke Koers bezichtigen. Deze expositie ‘Prettig wonen voor iedereen’ kunt u bekijken op de begane grond van het gemeentehuis.  Bovendien organiseert de gemeente op woensdag 10 juni en donderdag 11 juni van 18.00 tot 22.00 uur  inloopavonden. Tijdens de inloopavonden zullen bij de expositie inhoudelijk betrokken deskundigen aanwezig zijn. Bezoekers kunnen met hen in gesprek en vragen stellen. Het indienen van een zienswijze op het Ontwerp Ruimtelijke Koers is nog mogelijk tot en met 18 juni.

De fysieke expositie en de inloopavonden zijn in juni mogelijk doordat het Rijk vanaf 1 juni de maatregelen rondom het coronavirus versoepelt.  De expositie en inloopavonden organiseren we uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. Daarbij is het belangrijk dat bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar houden. We maken dat mogelijk door de expositie breed op te zetten en markeringen aan te brengen. Maar ook door steeds maximaal 20 personen tegelijk toe te laten. Belangstellenden moeten zich daarom van te voren aanmelden, zowel voor een bezoek aan de expositie als een van de inloopavonden. Ook vragen wij mensen uitsluitend te komen als zij met vrij grote zekerheid weten dat zij gezond zijn.

Online expositie en brochure

De expositie ‘Prettig wonen voor iedereen’ blijft uiteraard ook online beschikbaar. Deze is te bekijken via www.houten.nl/ruimtelijkekoers. Verder is de expositie beschikbaar in de vorm van een brochure. Deze kunt u vanaf 29 mei afhalen op het gemeentehuis.

Zienswijze indienen nog mogelijk tot en met 18 juni

Het Ontwerp Ruimtelijke Koers is de conceptversie van de definitieve Ruimtelijke Koers. U kunt uw mening en ideeën (zienswijze) nog tot en met 18 juni schriftelijk indienen. Bij voorkeur formuleert u uw zienswijze kort en krachtig. In elk geval voorziet u uw zienswijze van: uw naam, adres en telefoonnummer. Als u namens een organisatie reageert, vermeldt u ook de naam van die organisatie. U kunt uw zienswijze per e-mail sturen aan ruimtelijkekoers@houten.nl of per post aan: Gemeente Houten t.a.v. Ruimtelijke Koers, Postbus 30, 3990 DA Houten

Aanmelden is verplicht

Om te zorgen dat iedereen zich bij de expositie en inloopavonden aan de 1,5 meter afstandsregel kan houden, is het noodzakelijk het bezoek te spreiden. Wij kunnen steeds maximaal 20 personen tegelijk toe laten. Daarom is voor het bezoeken van de expositie en de inloopavonden aanmelden verplicht. Dat is  mogelijk vanaf 29 mei en kan via www.houten.nl/ruimtelijkekoers. Binnen de daar gegeven mogelijkheden bepaalt u zelf datum en tijd. Uw bezoek aan de inloopavond kan 40 minuten duren. Komt u er niet uit, dan kunt u ook bellen met de gemeente: (030) 63 92 611

Kom alleen als u gezond bent!

Wij vragen u alleen naar de expositie en inloopavonden te komen als u met vrij grote zekerheid weet dat u gezond bent.  Wij vragen u om u niet aan te melden en niet te komen als u een van de volgende vragen met ‘ja’ beantwoordt:.

  • Heeft u of een van uw gezinsleden/huisgenoten nu corona?
  • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleegtehuis of in een instelling met mensen met verlaagde weerstand?
  • Heeft u of een van uw gezinsleden/huisgenoten één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden C)
  • Voelt u zich niet gezond?

Print Icoon printen