Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien

03 november 2020

Onlinebijeenkomst 18 november

Afbeelding kinderen en volwassenen en aankondiging informatiebijeenkomst

Niet alle kinderen kunnen rekenen op een stabiel thuis. Soms is het nodig dat ze bij andere mensen terecht kunnen: voor een middag, een weekend, maand of langer. We zoeken inwoners die hun huis en hart voor hen open willen stellen. Is dit iets voor jou? Wil je er meer over weten en erover nadenken wat jij kunt betekenen? Meld je dan aan voor de onlinebijeenkomst op 18 november. 

In de regio Lekstroom werken gemeenten (Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden) samen om alle kinderen en jongeren zo thuis mogelijk op te laten groeien. Dit betekent dat we bij problemen het gezin ondersteunen zodat kinderen thuis kunnen blijven wonen. Soms lukt dit niet of is het nodig om ouders te helpen door kinderen tijdelijk ergens anders op te vangen. Het liefst doen we dit in een ander gezin.

Jouw aandacht is van grote waarde

We zoeken gezinnen in alle soorten en maten. Voor kinderen van verschillende leeftijden, voor korte of lange tijd en in verschillende vormen. Voor elk kind zoeken we een plek die het best bij hem of haar past.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor de onlinebijeenkomst op woensdag 18 november om 19.30 uur. Je krijgt informatie over alle mogelijkheden om voor deze kinderen ├ęcht iets te betekenen. Ook jeugdhulporganisaties en ervaren steunouders, pleegouders en gezinshuisouders zijn aanwezig. Je kunt dus al je vragen kwijt.  

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.eentweedethuis.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de onlinebijeenkomst op 18 november. We zien je graag!

Print Icoon printen