Denkt u al na over uw woontoekomst?

Update: (6 maart 2023)

Door de grote belangstelling is de bijeenkomst verplaatst naar een ruimere locatie: de Opstandingskerk aan Het Kant 1

We blijven tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. En dan is de vraag: zijn uw woning en woonomgeving levensloopbestendig? Zijn ze comfortabel en veilig? Is de woning bijvoorbeeld niet te groot, zijn er trappen en drempels? Woont u dicht genoeg bij winkels of de apotheek en heeft u voldoende sociale contacten? Allemaal zaken die u op een bepaalde leeftijd aan het denken zetten.

U bent van harte welkom!

Bent u (bijna) met pensioen? Dan is dit de goede tijd om bij uw woontoekomst stil te staan. Een inwonersinitiatief, ontstaan in een Power-cursus, wil u graag inspireren tot nadenken en informeren over comfortabel wonen in uw volgende levensfase.

Power Houten organiseert voor inwoners tussen ongeveer 63 jaar en 75 jaar een informatiebijeenkomst op 16 maart a.s. van 14.00 tot 16.30 uur. De gemeente en woningcorporatie Woonin en een groep actieve vrijwilligers ondersteunen dit initiatief van harte.

Inwoners tussen ongeveer 63 jaar en 75 jaar met een huur- of koopwoning zijn welkom! Attendeer vooral vrienden of familie in dezelfde levensfase ook op deze bijeenkomst.

Inspirerend programma

We hebben een inspirerend programma. Wethouder Rosa Molenaar opent de bijeenkomst. Daniëlle Harkes, expert op het gebied van wonen, zorg en ouderen, neemt ons in haar verhaal mee naar onze eigen woontoekomst en belicht mogelijkheden om comfortabel te wonen als u ouder wordt. Loes Bastiaanssen van Woonin (voorheen woningcorporatie Viveste) informeert ons over enkele regelingen voor huurders. Derk Wieringa van de gemeente Houten vertelt over waar u aan moet denken bij een verbouwing van uw huis.

Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. En als het goed is gaan we geïnspireerd naar huis om het gesprek over onze woontoekomst verder te voeren in eigen kring.

Meld u aan

Geef u op bij Power Houten: post@powerhouten.nl. Tot ziens op 16 maart!