Denk mee over de ontwikkeling van De Grote Driehoek

Op 14 november starten we met het maken van een plan voor De Grote Driehoek. We nodigen alle inwoners van Schalkwijk uit om mee te denken over dat plan.

Werk mee aan plan De Grote Driehoek

Gemeente Houten organiseert op 14 november en 12 december bewonersavonden om samen met Schalkwijk een plan te maken voor De Grote Driehoek. Tijdens de avonden gaan we met elkaar in gesprek en aan de slag. Begin 2023 vindt nog een avond plaats. André de Wilde, die ook het plan voor de Wiese heeft gemaakt, leidt de avonden.

Het is de bedoeling dat de gemeenteraad in het voorjaar een besluit neemt over het plan voor De Grote Driehoek. De gemeente nodigt alle Schalkwijkers uit om een bijdrage te leveren aan dat plan. Kom 14 november naar De Wiese!

Passend bij het dorp

Op 14 november bepalen we met elkaar wat we in het plan graag terug zien komen. Wat past wel en wat past niet bij Schalkwijk? Dat doen we aan de hand verschillende onderwerpen. We gaan in gesprek en aan de slag over bouwstijl, bouwhoogte, type woningen, parkeren en nog meer.

Drie varianten

De resultaten van de eerste avond gebruikt het ontwerpteam van André de Wilde om drie varianten te maken. Deze presenteert hij op 12 december 2022. We gaan dan met elkaar in gesprek over deze varianten. Dan bespreken we het aantal woningen, bouwen in fases, groen in de wijk, parkeren en zo. We proberen dan uit de varianten een plan te halen dat het beste is. Daar maakt het ontwerpteam een voorkeursplan uit. Dat plan bespreken we tijdens een derde avond in het nieuwe jaar.

Ateliers De Grote Driehoek

Data:    14 november 2022, 12 december 2022, januari 2023

Tijd:      19.30-22.00 uur

Plaats:  Sociaal-Cultureel Centrum de Wiese, De Wiese 2, 3998 MD Schalkwijk

Voor:    Inwoners Schalkwijk

Schrijf je in om op de hoogte te blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling van De Grote Driehoek? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief De Grote Driehoek via www.houten.nl/nieuwsbrief.

Meer informatie vindt u op www.houten.nl/grotedriehoek. Vragen over de bewonersavonden kunt u mailen naar eilandvanschalkwijk@houten.nl