Honderdste deelnemer online cursus OudersInc.

Jorine Rabius is samen met haar partner Benjamin de honderdste deelnemer in Houten van de cursus OudersInc. die de gemeente aanbiedt. Deze online cursus is speciaal ontwikkeld voor ouders met jonge kinderen die ook weleens moe zijn, ruziemaken, onzeker zijn of gewoon meer willen weten over het ouderschap. Wanneer je in het gemeentehuis aangifte van je baby(‘s) komt doen of je hebt een afspraak bij het consultatiebureau, ontvang je een tegoedbon voor de cursus.

Als kersverse ouder kun je wel wat adviezen en ondersteuning gebruiken. Hoe kom je sneller in je ouderrol? Hoe leer je samenwerken en gezond ruziemaken (want ook dat hoort erbij) met je partner? Hoe ga je om met slaapgebrek en hoe maak je meer tijd voor jezelf en elkaar? OudersInc. bevat praktische tools en oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. En dat kan gewoon thuis, waar en wanneer je maar wilt. Wel zo gemakkelijk. “We leiden in Nederland voor heel veel dingen op, maar een kind goed opvoeden moet je gewoon maar gaan doen. Fijn dat we onze jonge ouders in Houten hierbij een steun in de rug geven met OudersInc.”, aldus wethouder Overweg.

Jorine (35) is voor het eerst moeder geworden van zoontje Bram, nu twaalf weken oud. Het jonge gezin woont in Houten. De komst van een eerste kind zorgt voor veel liefde en geluk, maar is ook een ingrijpende verandering, aldus Jorine. “Wij zijn niet de eerste ouders. Waarom zouden wij het wiel opnieuw moeten uitvinden? Deze cursus, met al zijn tips en tools, kan ons hierbij helpen, je hoeft het niet alleen te doen.”

Cadeau voor alle kersverse ouders

Heb je geen tegoedbon ontvangen (omdat je vóór 2020 een kind kreeg) of ben je deze kwijt? Je kunt je ook aanmelden via deze link om gratis deel te nemen aan de online cursus: https://bestellen.oudersinc.nl/registration

Naar overzicht