Jelger Takken trotse winnaar Samenspelprijs 2023

De gemeenteraad van Houten wil ambtenaren stimuleren om Houten samen met inwoners nog mooier te maken. Uit zeventien nominaties heeft de jury Jelger Takken gekozen als ambtenaar die in 2023 een voorbeeld voor zijn collega’s was in de samenwerking met Houtenaren.

 

In 2018 heeft de gemeenteraad van Houten de Stimuleringsprijs voor het beste Samenspeltalent ingesteld. Met die prijs wil de raad ambtenaren stimuleren om de samenwerking te zoeken met Houtenaren. De jury van de Samenspelprijs heeft dit jaar drieëndertig inzendingen voor zeventien kandidaten ontvangen. Na een zorgvuldige selectie is Jelger Takken uitgeroepen tot ambtenaar die in 2023 het beste voorbeeld in het samenspel van inwoners en ambtelijke organisatie heeft laten zien.

Burgerberaad Energie 2040

Jelger Takken heeft het afgelopen jaar het Burgerberaad Energie 2040 georganiseerd. De organisatie van dat evenement heeft gezorgd voor veel kopzorgen, grote uitdagingen en heel veel zweetdruppeltjes. Dankzij zijn grote inzet mag Jelger het komende jaar de Samenspeltrofee bewaken. Stefan Homma en Dennis Wildenbeest kregen van de jury een eervolle vermelding. De jury bestond dit jaar uit de Marjan Boonzaaijer, Geert Gerritse, Sharon Zwijsen, Angela Eindhoven en Axel Eerdman. 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lian Karssenberg, raadsadviseur gemeente Houten, lian.karssenberg@houten.nl