KrachtigPlus Houten van start in Houten-Zuid en kleine kernen

Bent u 63+? Woont u in Houten-Zuid*? En heeft u zin om iets nieuws te doen en anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van de startbijeenkomsten van KrachtigPlus Houten op maandag 6 februari 2023 in het gemeentehuis.

U kunt kiezen uit één van de twee mogelijkheden:

  • 13.45-16.45 uur
  • 18.45-21.45 uur

KrachtigPlus Houten is voor jonge senioren en richt zich op ontmoeting, uitwisseling en kennis delen. Hier kunt u uw netwerk in uw eigen wijk opbouwen en versterken: samen activiteiten organiseren, uw ervaring aanbieden of meedoen met wat anderen gaan doen.

KrachtigPlus Houten is in 2019 gestart in de wijk Noordwest, in 2022 in Noordoost en start nu in Houten-Zuid en de kleine kernen.

U kunt zich vóór 21 januari aanmelden via de website www.krachtigplushouten.nl. Zet in uw aanmelding uw naam, adres, e-mailadres en voorkeur voor middag of avond of ‘geen voorkeur’. Kunt u niet komen, maar bent u wel geïnteresseerd? Meld u dan aan als belangstellende.

*Houten-Zuid: Houten-Zuidwest (Schaften, Bouwen, Het Hout, Castellum-Oost en -West, Waters, Rondweg-Zuidwest, Polders, Stenen, Muren) en Houten-Zuidoost (Landen, Sporen, Meren, Tuinen, Rondweg-Zuidoost, Mossen, Grassen), ’t Goy, Tull en ’t Waal en Schalkwijk