Oproep: in gesprek met de gemeenteraad over de gevolgen van de coronacrisis

Het coronavirus heeft ons leven veranderd. De gemeenteraad hoort graag van inwoners (jong of oud), ondernemers en organisaties hoe deze periode is beleefd. Wat waren moeilijke momenten voor u of uw organisatie? Waarover was u tevreden? Welke veranderingen hebben goed uitgepakt en wilt u ook na de coronacrisis behouden? Welke zorgen heeft u voor de komende tijd of ervaart u misschien door corona positieve veranderingen die u wilt komen vertellen?

Donderdagavond 23 september van 19.30 tot 21.30 uur bent u van harte welkom in het gemeentehuis om uw verhaal met de raadsleden en met elkaar te delen. Dat doen we in kleine groepjes, zodat iedereen aan het woord komt: inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke instellingen. Uw ervaringen zijn waardevol en geven ons meer inzicht in de gevolgen van het coronavirus. Dat is een belangrijke aanvulling op alle rapportages die de raad ontvangt en onze contacten met inwoners en organisaties. Zo kunnen we ook vaststellen of we voldoende doen om samen uit deze crisis te komen.

Wilt u donderdagavond 23 september uw ervaringen en zorgen met ons delen? In verband met de nog steeds geldende anderhalvemetermaatregel kunnen we een maximum aantal mensen in het gemeentehuis ontvangen. Meld u daarom zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 22 september, aan via griffie@houten.nl. Als u niet bij deze avond aanwezig kunt zijn, maar wel uw ervaringen wilt delen, kunt u daar ook uw verhaal naartoe sturen.

Naar overzicht