Parkeergarage Castellum nog gesloten

Update: parkeergarage vanaf woensdag 3 juli weer open

Vanaf 3 juli zijn de deuren van de parkeergarage namelijk weer geopend. De garage is voor bezoekers wel  (tijdelijk) alleen toegankelijk vanaf de ingang aan de Fossa Italica, bereikbaar via inprikker de Bouw. 

In de media was te lezen dat de parkeergarage bij winkelcentrum Castellum misschien woensdag 26 juni open zou gaan. Helaas is dat nog niet het geval. De eigenaar en beheerder doen er alles aan om de situatie zo snel mogelijk te herstellen en de garage weer te openen.

De garage is ondertussen schoongemaakt en een groot deel van de installaties is weer gereed. Na het weekend, op maandag of dinsdag a.s., wordt beoordeeld of de parkeergarage veilig genoeg is om weer open te gaan voor publiek.

Vanwege een brand is de parkeergarage van winkelcentrum Castellum sinds dinsdag 11 juni jl. afgesloten voor bewoners en bezoekers. Hierdoor ontstaat er parkeerdruk in de omgeving van het winkelcentrum. Voor winkelpersoneel en bewoners van omliggende wijken is het advies gebruik te maken van parkeerplaatsen in de omgeving, zoals bij Het Spoor, Raaigras of wijkcentrum Schoneveld. Het winkelend publiek verzoeken wij om zoveel mogelijk met de fiets boodschappen te doen.

Zie ook: verkeersmaatregelen vanwege sluiting parkeergarage Castellum