Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Ondernemersloket

Welkom bij het digitale ondernemersloket van de gemeente Houten. In het menu aan de linkerkant vindt u alle informatie die voor ondernemers van belang kan zijn. 

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op met de medewerker van Economische Zaken, Jeroen Zwart, via (030) 63 92 611. U kunt ook een e-mail sturen: gemeentehuis@houten.nl.

Economisch beleid

Economische Zaken stelt het economisch beleid voor de gemeente Houten op en voert dit uit. Denk aan beleid op het gebied van kantoren, bedrijven, detailhandel en horeca. Graag bieden we ook op maat advies bij de uitgifte van bedrijfs- en kantoorkavels of bij de start van een winkel of horecazaak.

Kantorenlocaties en bedrijventerreinen

Houten staat bij ondernemers bekend om z'n service op maat en het kwalitatief hoogstaande onderslandschap. Kantorenlocaties en bedrijventerreinen stralen dat uit. Bij uitgifte van kavels wordt altijd rekening gehouden met uw ondernemerswensen als u zorgt voor kwaliteitsuitstraling met het pand dat u wilt vestigen.

Wilt u een kantoor vestigen in Houten, dan kan dat. Met name De Koppeling leent zich goed voor nieuw te vestigen kantoren.

Wilt u een bedrijf vestigen op een nieuwbouwlocatie dan bent u welkom op de bedrijventerrein De Meerpaal en het Werklandschap Meerpaal. Nieuwe terreinen met een hoogwaardige uitstraling. Zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en op het terrein zelf. 

Print Icoon printen