Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Reclame

In Houten staan diverse soorten reclame. Hieronder vindt u voor elke vorm van reclame de contactgegevens van de exploitant.    

Reclamemast

Wilt u adverteren op de reclamemast langs de A27? Dien dan een aanvraag in bij Beyond Outdoor via telefoonnummer 010 – 307 06 96 of www.beyondoutdoor.nl   

A0 reclameborden

Wilt u adverteren op de A0-reclamedisplays, dan kunt u hiervoor een aanvraag indienen bij ESH Media. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0348 689 362 of de website eshmedia.nl/.

Reclame in bushokjes en op vrijstaande reclamevitrines

Wilt u adverteren in bushokjes of op de vrijstaande reclamevitrines? Dien dan een aanvraag in bij OFN (Outdoor Furniture Nederland) via 0344-576677 of www.ofn.nl.  

Lichtmastreclame

Wilt u adverteren op de reclamemast langs de A27? Dien dan een aanvraag in bij Interbest via telefoonnummer  088 - 520 3637 of www.interbest.nl.

Rotondereclame en Green Billboards

In Houten is het mogelijk om te adverteren op rotondes en Green Billboards. Daarvoor kunt u contact opnemen met Arrow Total Branding via 030-6350250 of www.arrowtotalbranding.nl

Digitale lichtkranten (infolines)

De digitale infolines bestaan uit een lichtkrant en daaronder een gedeelte voor commerciële reclame. De richtlijnen voor de lichtkrant vindt u op de pagina Lichtkrant.

Voor adverteren op de reclamevlakken kunt u contact opnemen met Suurland Outdoor BV via telefoonnummer 040-2642305 of www.suurlandoutdoor.nl/  

Plattegrondkasten

Wilt u adverteren op de plattegrondkasten? Neem dan contact op met Suurland Outdoor BV via telefoonnummer 040 - 26 42 305 of  www.suurlandoutdoor.nl/

Bewegwijzering op bedrijventerreinen

Wilt u met uw bedrijf gebruik maken van de uniforme bewegwijzering op de bedrijventerreinen in Houten? Neem dan contact op met Arrow Total Branding via 030-6350250 of www.arrowtotalbranding.nl.

Vrije plakplaatsen

In Houten zijn er op dit moment 4 vrije plakplaatsen. Op deze plaatsen mag u niet-commerciële advertenties te plakken. Het is verboden handelsreclame te plakken. De plaatsen:

  • Kruising Het Rond – Onderdoor
  • Winkelcentrum Castellum
  • Kruising Lange Uitweg - Waalseweg
  • Kruising Beusichemseweg - Tuurdijk        

Print Icoon printen