Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Bedrijven die reeds gevestigd zijn

Er heeft zich inmiddels een groot aantal bedrijven op De Meerpaal gevestigd. Het gaat om bedrijven uit diverse bedrijfstakken, zoals groothandel, dienstverlening, logistiek en perifere detailhandel. Opvallend is de aanwezigheid van drie medische groothandelsbedrijven, terwijl er nog eens twee bedrijfspanden voor medische groothandelsbedrijven in aanbouw zijn. Ook qua omvang is er veel variatie. Kleine bedrijven zijn gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Duwboot.

Op de buurkavels bevinden zich enkele middelgrote ondernemingen in de groothandel en de logistieke sfeer. Ook enkele grote ondernemingen hebben zich gevestigd, waaronder Vialis en PGZ. Een selectie van gevestigde bedrijven vindt u hieronder. Het gaat om bedrijven waaraan de grond is uitgegeven. Merendeels zijn het bedrijven die reeds gevestigd zijn, deels zijn het bedrijven waarvan het pand in aanbouw is. De lijst is niet compleet.

Het dient als indicatie van het bedrijfsleven op De Meerpaal. Vialis, D-Care, Regent Medical, V.S.V. Nederland, Vanerum Nederland, Schadenet Winkel, Peeman Wires, KP Medical, IBK Compac, Credit Force, Arval, TSN midden, Huizenga keukendesign, Bouwman audio-video produkties, GOB Houten druk & kopie, Thijse koeriersdienst, CBC 't Gulden Boek, Medizorg, KCI Medical, EPI, MSA-ICT Group, PGZ, Fortes Import, Loef Bromfietsen, Timmerfabriek van Tuijl.

Print Icoon printen