Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Waarom Houten?

De centrale ligging, de uitstekende infrastructuur en de hoogopgeleide beroepsbevolking; het zijn kwaliteiten die in Houten vanzelfsprekend aanwezig zijn. Daarnaast biedt Houten een groot aantal bijzondere kwaliteiten. Stuk voor stuk factoren die de vestiging van uw bedrijf tot een succes zullen maken.

Houten is een moderne, nieuwe stad met een dynamisch karakter en een hoog investeringsniveau. Houten heeft een directe verbinding met de A27 en een directe spoorverbinding met Utrecht en Den Bosch.

De bedrijven- en kantorenterreinen zijn overzichtelijk opgezet, en bezitten een hoogwaardig uitstraling en een uitstekende infrastructuur.
De woningvoorraad is van hoge kwaliteit. Het woongebied is ingebed in een ruime, groene omgeving. De gemeente hanteert een professioneel en klantgericht vestigingsbeleid, om de vestiging van uw bedrijf in goede banen te leiden.

Al jaren scoort Houten hoog in diverse landelijke en regionale onderzoeken naar het vestigingsklimaat en de kwaliteit van bedrijven- en kantorenterreinen. Inmiddels telt Houten ruim 2400 bedrijven uit alle sectoren van de economie. Samen zijn zij goed voor circa 19.000 arbeidsplaatsen.

Voor meer informatie of een oriƫnterend gesprek kunt u bellen met Jeroen Zwart (030) 63 92 611.

Print Icoon printen