Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Winkels en Horeca

De winkels en horecagelegenheden in Houten zijn voornamelijk geconcentreerd in drie winkelgebieden: in winkelcentrum Het Rond, in het Oude Dorp en in Castellum.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een horecavergunning of een andere vergunning, dan kunt u terecht bij het onderwerp 'vergunningen aanvragen'. Wilt u meer weten over het aanvragen van een standplaats of een marktplaats, kijk dan eens onder 'een markt- of standplaats verkrijgen'.

Het Rond

De ruimtes op Het Rond worden verhuurd door DTZ Zadelhoff, namens de eigenaar van het winkelcentrum, Altera Vastgoed. Contactpersoon voor Het Rond is de heer Koen Scheers, bereikbaar op het nummer: 06-53262907. U kunt contact opnemen met de heer Scheers als u wilt weten of er nog winkel- of horecaruimte beschikbaar is.

Het Oude Dorp

De winkel- en horecapanden in het Oude Dorp zijn in het bezit van diverse eigenaren. De meeste panden worden verhuurd of verkocht via een bedrijfsmakelaar. U kunt dus het best een bedrijfsmakelaar inschakelen als u in het Oude Dorp (of elders in Houten) een winkel- of horecapand zoekt. Download het overzicht bedrijfsmakelaars in de regio Houten.

Castellum

Castellum is sinds 2011 het wijkwinkelcentrum voor Houten-Zuid. U vindt er voornamelijk dagelijks voorzienende winkels, zoals: verswinkels, supermarkten, een drogist, bloemen/planten, boeken/tijdschriften, speelgoed en fietsen. Ook zijn er horecabedrijven te vinden, zoals restaurants, een kwalitaria en een pizzeria.

Winkel- en horecavastgoed in Castellum wordt verhuurd door CBRE, namens de eigenaar van het winkelcentrum, Syntrus Achmea. Contactpersoon voor Castellum is de heer Ton Wesseling, bereikbaar op het nummer: 020-6262691. U kunt contact opnemen met de heer Wesseling als u wilt weten of er nog winkel- of horecaruimte beschikbaar is.

Print Icoon printen