Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Winkels en Horeca

De winkels en horecagelegenheden in Houten zijn voornamelijk geconcentreerd in drie winkelgebieden: in winkelcentrum Het Rond, in het Oude Dorp en in Castellum.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een horecavergunning of een andere vergunning, dan kunt u terecht bij het onderwerp 'vergunningen aanvragen'. Wilt u meer weten over het aanvragen van een standplaats of een marktplaats, kijk dan eens onder 'een markt- of standplaats verkrijgen'.

Het Rond

Het vastgoedmanagement van de winkels en de horecagelegenheden winkelcentrum Het Rond wordt namens eigenares, Altera Vastgoed N.V., verzorgd door Cushman & Wakefield Property Solutions B.V. Contactpersoon voor Het Rond is Anneke van Mierlo, bereikbaar op het telefoonnummer: 06-513 05 324.

U kunt contact opnemen met Anneke van Mierlo als u meer wilt weten over winkel- en/of horecaruimte

Het Oude Dorp

De winkel- en horecapanden in het Oude Dorp zijn in het bezit van diverse eigenaren. De meeste panden worden verhuurd of verkocht via een bedrijfsmakelaar. U kunt dus het best een bedrijfsmakelaar inschakelen als u in het Oude Dorp (of elders in Houten) een winkel- of horecapand zoekt. Download het overzicht bedrijfsmakelaars in de regio Houten.

Castellum

Castellum is sinds 2011 het wijkwinkelcentrum voor Houten-Zuid. U vindt er voornamelijk dagelijks voorzienende winkels, zoals: verswinkels, supermarkten, een drogist, bloemen/planten, boeken/tijdschriften, speelgoed en fietsen. Ook zijn er horecabedrijven te vinden, zoals restaurants, een kwalitaria en een pizzeria.

Winkel- en horecavastgoed in Castellum wordt verhuurd door CBRE, namens de eigenaar van het winkelcentrum, Syntrus Achmea. Contactpersoon voor Castellum is de heer Ton Wesseling, bereikbaar op het nummer: 020-6262691. U kunt contact opnemen met de heer Wesseling als u wilt weten of er nog winkel- of horecaruimte beschikbaar is.

Print Icoon printen