Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Berichtenapp iWMO en iJW

berichtenapp

Met de ZilliZ Berichtenapp kunt u nu snel en makkelijk Wmo- en Jeugdzorg-berichten versturen en ontvangen. Je kan alle iWmo en iJw versie 2.0 berichten ermee aanmaken (inclusief retourberichten). Gebruikers betalen per 1 mei een tarief van € 7,50 (ex btw) per maand.

Dit zijn onder andere het verzoek om toewijzing (JW315), de toewijzing die u ontvangt van de gemeente (JW301) en uw declaratiebericht (JW303).

De ZilliZ berichtenapp kunt u downloaden via de Appstore of Playstore of via een internetbrowser en zoek op ZilliZ Berichtenapp. De Berichtenapp is handig voor (zorg)aanbieders die geen eigen applicatie hebben. Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de berichtenapp is dat u aangemeld bent bij VECOZO en in bezit bent van een AGB code. Meer informatie over het gebruik van de app vindt u hier.

Landelijke standaarden

De regionale backoffice Lekstroom maakt gebruik van de landelijke standaarden in het digitale berichtenverkeer. Dit bestaat uit:

  • Een verzoek om toewijzing (JW 315-bericht, die gaat van het sociaal team of de aanbieder naar de regionale backoffice)
  • De toewijzing (JW 301, die gaat van de regionale backoffice naar de aanbieder)
  • De declaratie (JW 303 of JW 321)

Met name bij de declaraties worden door de regionale backoffice retourberichten gestuurd. Als er iets niet goed is gegaan, dan staan in het retourbericht standaard foutcodes. Deze foutcodes zijn toegelicht in de bijlage. Deze bijlage is terug te vinden onder de downloads.

Heeft u vragen over de berichtenapp of over het gebruik van de standaarden? Dan kunt u contact met ons opnemen via backofficelekstroom@houten.nl. Bellen kan ook: 030 - 639 26 11

Print Icoon printen