Naar hoofdcontent van deze pagina
De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Verkoop De kleine en De Grote Geer met parkeerterrein

De monumentale panden De Kleine Geer en De Grote Geer en het naastgelegen parkeerterrein zijn te koop. De panden en het terrein zijn beschikbaar voor herontwikkeling naar woningen.

De Kleine en Grote Geer en het parkeerterrein liggen aan de Snoeksloot 62 en 64. Op dit moment is  er een horecagelegenheid  in gevestigd.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze locatie? Dan nodigen wij u  uit om op basis van het informatiememorandum een bod uit te brengen en een plan van aanpak in te dienen. In het plan van aanpak geeft u uw visie op het toekomstige gebruik van de locatie en de wijze waarop u de belanghebbenden zoals  (toekomstige) bewoners bij het project betrekt. Ook geeft u aan hoe u de toekomstige exploitatie vormgeeft.

De gemeente verkoopt de locatie aan de partij die naar mening van de gemeente een passend bod (niet per definitie het hoogste bod) heeft uitgebracht en het beste plan van aanpak heeft. De gemeente is vrij om die verhouding naar eigen goeddunken vast te stellen en is niet verplicht deze beslissing te motiveren. Een concept- koopovereenkomst is als bijlage toegevoegd (zie download).

Verkoopinformatie

Alle informatie die u nodig heeft over de koop en de voorwaarden vindt u in het informatiememorandum. Zie de downloads onderaan deze pagina.

Wij hopen dat dit voor u aanleiding geeft voor een bezichtiging en het uitbrengen van een bod met een plan van aanpak.

De bezichtigingen staan gepland op 9 en 13 februari 2018. Als u bij één van de bezichtigingsdagen aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden via telefoonnummer: 030 639 28 16.

Als u nog vragen heeft, kunt u die per e-mail en/of telefonisch stellen aan de heer Thomas van Elteren (gebiedsmanager Houten Noord) telefoonnummer: +31 30 639 28 16, e-mail: thomas.van.elteren@houten.nl.

Downloads

Print Icoon printen