Appartementen Lindeoord

Lindeoord

MBB uit Maarsen is geselecteerd als ontwikkelaar die de 45 appartementen gaat bouwen en verkopen.  Zij zullen het plan verder uitwerken en de omgevingsvergunning aanvragen. Voor het project is nu een naam gekozen: “ Lindeoord” Meer informatie over de koopappartementen vindt u op de website www.lindeoord.nl.  Hier kun u ook registeren als belangstellende voor de koopappartementen.

MBB zal een overeenkomst sluiten met Viveste over de bouw van de 26 sociale huur appartementen. Woningtoewijzing voor de deze huurappartementen verloopt via Woningnet en Viveste.   

Als alles volgens plan verloopt zal de verkoop sept/okt 2021 van start gaan en zal de bouw begin 2022 starten. De verwachting is dat de bouw ca. 1.5 jaar duurt.

Nieuwe Beelden en ontwerp woonomgeving

Nieuwe Beelden en ontwerp woonomgeving

Architectenbureau  ONB heeft het schetsontwerp verder opgewerkt tot een drietal impressies. Het geeft een goed beeld van de nieuwbouw.

Landschap bureau Stijlgroep zal aan de hand o.a. gesprekken met Den Oord Bewonersbelangen een eerst voorstel doen voor de inrichting van de openbare ruimte rond de nieuwe gebouwen.De verwachting is dat in de loop van april de eerste schetsen gedeeld kunnen worden. Direct aanwonenden zullen hierover apart geïnformeerd worden.

Naar het overzicht