Actuele (weg)werkzaamheden en onderhoud

Weten waar nu of binnenkort wegen zijn afgesloten of moeilijker bereikbaar door werkzaamheden? Of wilt u meer informatie over andere actuele (kortdurende) werkzaamheden, groot of klein onderhoud in de openbare ruimte? Bekijk deze pagina. Als hier niets staat, dan zijn er op dat moment geen (weg)werkzaamheden in Houten.

Op dit moment is er een probleem met de verlichting aan de Oud Wulfseweg en werkt de verlichting niet. Stedin is aan het werk om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Omdat het een ingewikkeld probleem is zal dit enkele dagen duren.

Van 27 november tot en met 13 december is de fietsbrug tussen Snoeksloot en Kooikerspad afgesloten. Er wordt dan groot onderhoud uitgevoerd aan de brug.

(brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de verderop gelegen brug in het Geerpad.

Het trottoir voor de woningen van Putterhaag 1 t/m 23 is toe aan onderhoud. We gaan het troittor herstraten met de bestaande tegels. Ook gaan we de weg, de goten, kolken en de betonbanden aanpakken. Verder zullen we de boomspiegel op de hoek van de Putterhaag naast nr 9 vergroten.

De werkzaamheden starten medio oktober. Er zijn ongeveer 6 weken nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het kan zijn dat auto's tijdelijk ergens anders geparkeerd moeten worden. Tijdens de werkzaamheden zal een omleidingsroute met borden worden aangegeven.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met: Daniel Roelandschap (werkvoorbereider) of William van Meeteren (toezichthouder)

gemeentehuis@houten.nl   030-6392611

Het straatwerk op de Vuilcopsekanaaldijk is in zeer slechte staat. De Vuilcopsekanaaldijk zal daarom worden herstraat van 16 oktober tot 5 april 2024. De aannemer zal de werkzaamheden in twee fases uitvoeren. Via de Vuilcopsekanaaldijk is Nieuwegein tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar vanuit Houten en omgekeerd. Er worden borden geplaatst met omleidingsroutes.

huizen in aanbouw

Andere bouwprojecten en werkzaamheden

Wilt u weten welke projecten en werkzaamheden
op dit moment in uitvoering zijn?

Hier vindt u ze allemaal
1