Comfortabel wonen 63+

Sinds begin 2022 werken wij aan het bewust maken van senioren over hun huidige en toekomstige woonsituatie. Dit doen we samen met woningcorporatie Woonin en een aantal vrijwilligers onder de titel Comfortabel wonen. We blijven tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen.

En dan is de vraag: zijn de woning en de woonomgeving levensloopbestendig? Zijn ze comfortabel en veilig? Is de woning bijvoorbeeld niet te groot, zijn er trappen en drempels? Woont u dicht genoeg bij voorzieningen en in een omgeving met voldoende sociale contacten?”

De wooncoach

De Wooncoach

De Wooncoach kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen. Bij vragen over aanpassingen in huis, maar ook over verhuizen naar een beter passende (huur)woning. De vrijwillige wooncoach maakt telefonisch een afspraak en komt dan op huisbezoek.

Meer weten over de wooncoach?

Lees hier over de wooncoach
Vrouw wordt geinterviewd

Terugblik informatieavond 16 maart jl.

Op 16 maart 2023 is een informatiebijeenkomst Comfortabel wonen voor jonge senioren gehouden. Nieuwsgierig hoe de informatiebijeenkomst is verlopen?

Bekijk hier de terugblik

Antwoorden op veel gestelde vragen

Na afloop van de informatiebijeenkomst Comfortabel wonen voor jonge senioren op 16 maart konden de deelnemers vragen en opmerkingen achterlaten. Benieuwd naar de antwoorden? 

U vindt ze hier