Stage lopen

Weleens gedacht aan een stageplek bij gemeente Houten?

Bij gemeente Houten vinden we het belangrijk dat je kunt werken én leren. Daarom bieden we graag de mogelijkheid om stage bij ons te lopen. Zo krijg je de kans om kennis te maken met onze organisatie en onze dienstverlening.

Sfeer

Als je bij ons stage loopt, dan merk je dat er bij gemeente Houten een dynamische en ongedwongen informele sfeer is. Je krijgt alle ruimte om je talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Praktijk

Tijdens je stage werk je vaak mee in de praktijk. Je maakt van dichtbij mee dat onze organisatie veel interessante en uitdagende kanten heeft. Je krijgt een stagebegeleider die veel aandacht aan je geeft, zodat je echt iets hebt aan je stageperiode.

Wat levert het op?

Sowieso doen we er alles aan om je een leuke en interessante stagetijd te bezorgen. Je leert veel en aan het eind ben je een mooie ervaring rijker. Natuurlijk krijg je ook een stagevergoeding. Of je nu een mbo, hbo of wo stage doet, de vergoeding is 425 euro per maand op basis van 36 uur per week.

Hoe gaat het in zijn werk?

De gemeente Houten werft zelf stagiaires op mbo, hbo en wo niveau. Dit betekent dat we geregeld stage plekken beschikbaar hebben. Ben jij op zoek naar een leuke stage plek bij gemeente Houten? Verras ons dan met jouw stage- of afstudeerverzoek doormiddel van het invullen van de digitale formulier. Wij kijken dan in de organisatie of er mogelijkheden zijn. Vermeld bij je sollicitatie het vacaturenummer 2024-010.

Solliciteer direct

Vragen over onze organisatie of vacature? 

Neem contact op met:

Wendy Werensteijn
Adviseur Arbeidsmarkt 

(06) 50 05 36 09
werkenbij@houten.nl

Nieuwsgierig naar de gemeente Houten?

Lees hier wie we zijn!