Petra Van 't Klooster - Schooneveld

In de wereld van liefde en verbintenis is er niets kostbaarder dan jullie unieke verhaal

In een persoonlijk gesprek neem ik de tijd om jullie te leren kennen, elk detail te ontdekken en mij volledig in te leven in jullie wereld. Met een open hart, vol liefde en aandacht, is mijn missie duidelijk: jullie liefde in het stralende middelpunt te zetten!

Jullie verhaal is uniek! Ik kijk er met enthousiasme naar uit om alles ervan te ontdekken. Laat mij de stem zijn van jullie liefdesverhaal, gepresenteerd in een prachtige ontspannen ceremonie waar de liefde vanaf spat. Met een lach en een traan streef ik als jullie Babs ernaar om het beste van jullie naar boven te brengen tijdens het cruciale moment waar het allemaal om draait: het Ja-woord.

Als medewerkster Kabinetszaken en bestuurondersteuning bij de Gemeente Houten, heb ik de eer om voor de burgemeester te werken, waarbij ik jaarlijks de lintjesregen organiseer, en de burgemeester ondersteun bij het schrijven van zijn toespraken. Hierdoor weet ik, hoe ik in jullie schaduw, jullie mag laten stralen.

Laten we samen jullie liefdesverhaal vormgeven en een onvergetelijke ceremonie creƫren die weerspiegelt wie jullie zijn. Het avontuur begint hier!