Buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand

Hier stellen de trouwambtenaren zich aan u voor. De trouwambtenaar maakt met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u laten weten welke wensen u heeft voor de ceremonie.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde trouwambtenaar? Dan kunt u dit aangeven in het digitale formulier wanneer u melding maakt van uw voorgenomen huwelijk.

Leon van Zijl

Leon van Zijl

‘Met veel enthousiasme stel ik me voor: Léon van Zijl (1946). Sinds 2001 mag ik samen met het (echt)paar -voor één van de mooiste dagen in hun leven- zoeken naar een bijzondere benadering van een ‘formele’ ceremonie. Om te zorgen dat -rekening houdend met wensen- deze dag ook echt ‘buitengewoon’ wordt. Persoonlijk, met oog voor detail en vooral ontspannen.’

Marlène van Vijfeijken

Marlène van Vijfeijken

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen verhaal. Om dat verhaal te horen, kom ik graag bij jullie op bezoek. We bespreken jullie wensen en ik luister naar jullie verhaal. Dan ga ik aan de slag om het officiële gedeelte zo persoonlijk en ontspannen mogelijk te maken.

Naast trouwambtenaar werk ik als bedrijfsjournalist en freelance tekstschrijver.

Anna Niessen

Anna Niessen

Mijn naam is Anna Niessen, ik trouw met véél plezier hetero- en homo-stellen. Verder geef ik pianoles aan personen van 8-80.

Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is een bijzondere functie, je speelt een aardige en belangrijke rol op de dag die voor mensen onvergetelijk kan zijn.
Het moet een feestelijke, misschien wel emotionele, maar in ieder geval een mooie dag worden.

Ik zie uit naar een gesprek met jullie, waarin ik jullie een beetje leer kennen. Ik verneem graag jullie wensen, waar ik me aan aanpas, want JULLIE vervullen de hoofdrol.

Trouwen is immers meer dan alleen die handtekening. Succes alvast met de voorbereiding, ik wens jullie een fijne tijd toe.

Rick Geeraths

Rick Geeraths

Mijn naam is Rick Geeraths. Ik ben weliswaar pas BABS, maar misschien mede daardoor erg enthousiast. Voordat ik BABS werd, was ik 40 jaar actief als politieambtenaar, wat mij ontzettend veel levenservaring opleverde. De laatste jaren was ik docent aan de politieacademie.

Samen met het bruidspaar zorgen voor een onvergetelijke ceremonie, dat is waar ik naar streef. Alle aanwezigen actief betrekken bij de ceremonie draagt daar zeker aan bij. Uiteraard alles in overleg met jullie. De dag gaat leuk en ontspannen beginnen, dat weet ik zeker!

Dennis van der Steen

Dennis van der Steen

Trouwen én registreren voor een partnerschap zijn bijzondere gebeurtenissen en daar hoort een mooie ceremonie bij. Ik doe alles wat er binnen mijn mogelijkheden ligt om daarvoor te zorgen en houd daarbij uiteraard rekening met jullie wensen. Met veel enthousiasme en humor en in een ontspannen sfeer.

Het uiteindelijke doel? Jullie een onvergetelijk moment bezorgen waar je met veel plezier op terug kan kijken. Spreken én luisteren heb ik (zelf ook getrouwd én vader van 2 kinderen) geleerd tijdens mijn communicatie-opleiding en –functies én gevolgde trainingen.